14 februari 2012

Happy Valentine's Day

Det är den 14 februari idag vilket också betyder att det är Alla Hjärtans Dag eller Valentine's Day som man säger här i USA. Allt är ju som bekant mycket större här och denna högtid är inget undantag. Alla butiker har de senaste veckorna varit utsmyckade med Valentine's presenter såsom choklad, ballonger, blommor, nallebjörnar, kort m.m.
Var faktiskt ganska så roligt när jag gjorde ett snabbt besök i mataffären idag och jag fick då se alla amerikanare som skulle handla en alla-hjärtans-dag-present. Säkert en tredjedel av alla som var i mataffären som heter Safeway handlade någon slags present och det var fullt av människor som stog vid korthyllan. Helt klart underhållande att se alla dessa människor ute i sista stund för att försöka hitta något till sin käraste.

Sååå, nu till mig och min dag istället. Har haft en helt underbar dag, helt klart min bästa Valentine's Day någonsin. Det hela började faktiskt redan igår när jag fick ett sms av Cory som sa att jag skulle gå till ytterdörren. Jag gick till ytterdörren och fick där se ett stort paket som stog och väntade på mig. Öppnade det genast och fann då en bukett med röda rosor i en vas och ett meddelande från Cory!

Caroline,
A year ago I would not have imagined having the feeling that I do now that can only be described as love. You have made every day special, so I want to make today special as I possibly can. I love you and I miss you.
P.S. I know you like sunflowers but today is Valentine's Day so...roses! :-)
Cory 
Blev hur överraskad och glad som helst för den överraskningen och hade verkligen inte väntat mig något mer. Men så idag fick jag ett nytt sms av Cory som sa precis samma sak som igår, gå till ytterdörren. Jag gick dit och där var ett nytt ännu större paket som väntade på mig! Öppnade det blixtsnabbt och fann då en bukett med solrosor (min favoritblomma) i en vas :) Var även ett nytt meddelande i detta paket.

But, even though it's Valentine's
Day, you get sunflowers too :-)
Love Cory

Som sagt har haft en helt underbar dag och känner mig verkligen lyckligt lottad att ha en sådan snäll och omtänksam pojkvän. Det bästa av allt är att han kommer hit på fredag och ska stanna här i en hel vecka och bo med mig. Jag har nämligen fått en extra veckas semester då min värdfamilj blev bortbjuda på en resa till Colorado för att åka skidor med en annan familj. Åhh vad jag längtar tills fredag det kommer bli en grym och helt fantasisk vecka!
Mina fina blommor som jag fick av my Valentine, Cory.
 
Over and Out

4 kommentarer:

 1. Hej Carro!

  Det var inte någon dålig uppvaktning.
  Gillar Corys humor.
  Själv bjöd jag Jossan på en semla.
  (Utan sms)

  DAD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det var en helt okej uppvaktning!
   Oj,fick hon en hel semla av dig det var generöst ;)

   Kramar

   Radera